INSTA STYLE: Моите любими летни визии

By Posted on 1 min read

Някои от вас може би знаят, че съм редактор в сайта emodno.com. Споделям това във връзка с една рубрика, която стартирах през месец юли, която се казва: INSTA STYLE: Любимите летни визии на… . В нея ви срещам с различни вдъхновяващи инстаграм дами, които споделят своите любими летни визии. Сред гостите ни бяха @mint.stories , @mademoisellie_ , @sisi.angelove, @sibelle_ita и @flashblooms. Изминалия месец посветих доста от времето и енергията си на тази рубрика и всеки път оставах много доволна от начина, по който интервютата се получаваха. Затова реших, че и аз като блогър и инстаграм любител, бих споделила своите любими летни визии. Надявам се да ви е интересно, а ако искате да прочетете интервютата – ще оставя линк най-долу на статията. 😊

След като започнах да развивам блога си преди 3 години, започнах постоянно да изпитвам потребността да купувам нови дрехи, за да мога да предоставям различни визии в инстаграм. Но през изминалата година това започна да ми се струва много грешно, особено имайки предвид, че всички започваме да се стараем да живеем един по-придосъобразен живот и това консуматорство беше напълно неоправдано.

Затова сега се старая да си създавам навика да пазарувам по-осъзнато и по-качествено (вместо да се изкушавам от намаленията и да си купувам дрехи за 5-10-15лв.). Определено е дълъг процес, но смятам, че с времето ще успея да си изградя качествен, от части минималистичен, гардероб.

Ето кои са моите must-haves през лятото:

  • Crop-tops – или по български казано: къси блузи/потници. Обожавам да нося такива в горещините – съчетани с къси панталонки са моята go-to визия. Имайки предвид , че съм на 21, чувствам , че ми подхождат и допълват младежкото ми излъчване (Смятам, че има дрехи, които колкото и да са красиви, не подхождат на по-млад човек, затова се старая „да не бягам пред вятъра“, а да нося дрехи, които подхождат на годините ми.)
  • Къси панталонки – много бейсик – знам! Но наистина не мога да съществувам през лятото без тях… Почти всеки ден залагам на тях, като любимите ми модели са high-waisted и най-често ги съчетавам с готина тениска или горе-споменатите crop-tops.
  • Бели гуменки – това е нещото, без което наистина не мога да живея! Ако трябва да избера един чифт обувки, които да нося до края на живота си – то опредлено ще бъдат бели гуменки. Лятото най-често нося именно такива, защото са най-леки, удобни и отиващи на абсолютно всякакъв аутфит.
  • Прави панталони – първият такъв панталон си го купих преди 3-4 години и не съм спряла да го нося! Този модел панталони, които са от леки материи, са перфектни за топлите дни. Тази година си купих още един и също го обожавам.
  • Бели дънки – от години залагам на тях през лятото! Обожавам да ги съчетавам с crop-tops или с някоя хубава риза – смятам, че сами по себе си носят леко лятно усещане (въпреки че се случва да ги нося и през зимата .. хаха).
  • Слънчеви очила – това е една моя малка мания… всяка година си купувам поне един нов чифт. Може би и заради това засега не съм инвестирала в качествени слънчеви очила, а все залагам на евтините за по 20лв… Но просто постоянно искам нови модели – правя си нещо като колекция.
  • Плисирана пола – по принцип не нося поли често, но ако нося – то най-често е плисирана пола. Обичам колко са свободни и удобни и ми се струват перфектен вариант за топлите дни. Отделно, че се съчетават с почти всичко. А и да не забравяме, че си отиват с бели гуменки!

Ще завърша и с един любим тоалет това лято – пола от Stradivarius, семпъл потник (бял или черен) и накрая завършвам визията с новото ми любимо връхно за лятото – бяло oversized дънково яке.

А ето и линк към интервютата от eModno : emodno.com

XOXO
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

No Comments Yet.

Sign up to receive new posts straight to your inbox !

Previous
Грижа за косата. Ревю на Revalid & Pantene
INSTA STYLE: Моите любими летни визии