Цветовете, от които се нуждаем през 2020

By Posted on 1 min read

Mellow Yellow

След като вече три години се изявява като моден цвят, жълтото е отново тук през 2020-та. Наподобяващо цвят „горчица“, но с по-мек оттенък. По-дълбок, по-земен нюанс, който се вписва перфектно в продължаващата популярност на земните тонове.

Cantaloupe

Това е по-млечен  и по-приглушен вариант на портокаловия цвят, който носи  усещане за добро качество, което е идеално за лятото. Смесица между розовото и оранжевото, но с много по-мек оттенък, cantaloupe също пасва в продължаващата тенденция на типично женствените цветове.

Cassis

Касисът съчетава розовите и лилавите цветове, които имаха огромно въздействие през последните сезони. Отново е леко по-приглушен вариант и балансира полово-неутралната привлекателност на розовото и модерното излъчване на лилавото.

Purist Blue

Това е последният етап в еволюцията на синьото в модния цвят. Това синьо е по-меко и слънчево от кобалтовото синьо от последните сезони, но също така има излъчване, което придава свежест и съвременност. Този цвят е перфектен за хората, които намират цветът на годината – класическо синьо – за по-тъмен и предпочитат по-светлите и ярки цветове.

Neo-Mint

Neo-Mint се е получил в следствие на популярността на меките пастели, създадени от Millennial Pink. Тази пролет меките (пастелни) цветове се завръщат с пълна сила и ментовото винаги е било един от най-интересните и любими цветове на хората.

XOXO
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

No Comments Yet.

Sign up to receive new posts straight to your inbox !

Previous
LBD – Малка черна рокля
Цветовете, от които се нуждаем през 2020