Планинска идилия

By Posted on Location: 1 min read
От доста време се каня да напиша тази статия, но мотивацията, или по-скоро дисциплината, ме бяха напуснали в последно време. Въпреки че се чувствам адски вдъхновена покрай създаването на новия ми сайт, имах нужда да си почина малко повече последните седмици. Посветих ги на университет, на време прекарано у дома и разбира се – на срещи с приятели.

Като цяло рано или късно (в моя случай доста рано) човек започва много да цени времето си и как го прекарва. Затова и се старая това, което правя да е полезно – то ако не за развитието ми, поне да е полезно за душата ми. Като това да откраднеш няколко дни от натовареното ежедневие, да забавиш хода на времето и да се откъснеш от цивилизацията.

Или с други думи – малко пътешествие някъде сред природата. Към края на месец Септември с приятеля ми си направихме тридневно пътуване до Пампорово и беше просто невероятно! Красивите кадри, които заснехме там са сред най-харесваните в инстаграм прфила ми и има защо!

Ако се чудите как избрахме дестинацията – красивото вилно селище „Малина“ ни привлече. Тези къщички, които далеч не са толкова малки колкото изглеждат, носят неповторим уют!

Три дни минаха като миг! През повечето време валеше, но това направи преживяването още по-запомнящо се… По-голямата част от дните прекарахме на верандата, където се увивахме с одеяла и седяхме под малкия навес. Гледахме различни неща на лаптопа, говорихме си и хапвахме. Оказа се, че по това време на годината в Пампорово не работят почти никакви заведения (а тези, които работеха бяха безумно скъпи) и нямахме много варианти къде да се храним. Нямахме много късмет и ресторанта на вилното селище не работеше точно за дните, които бяхме там… Но това нямаше значение! Ние намерихме още по-хубав вариант: филии с лютеница!

Е как да не бъде щастлив човек?

Тихо вали дъжд, дишаш планински въздух, увил си се в одеяло до любимия човек и ядете филии с лютеница. Ето това се нарича ПЛАНИНСКА ИДИЛИЯ!

С други думи – пълно щастие. Препоръчвам на всеки тези къщички! Перфектното място да се откъснеш от всичко и всички…

Място: Вилно селище „Малина“ – Пампорово

XOXO
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

No Comments Yet.

Previous
Sweater dress obsessed
Планинска идилия