Sweater dress obsessed

Както вече ви споменах – изключително щастлива съм, че есента е тук. Освен че това е най-вдъхновяващият за мен сезон, е и този период от годината, в който според мен модата е в своя пик и мога да се развихря истински с дрехите и стила си.

Тази година една от любимите ми находки е един пуловер, който се носи като рокля. Именно той е и център на внимание в днешната публикация. Струва ми се, че е перфектното допълнение към есенния ми гардероб, тъй като събира в себе си всички качества, които трябва да притежава една дреха за този сезон: подходяща като дебелина за тези температури, които са между лятото и зимата, ; стилно изглеждащ; лесно съчетаем с ежедневни дрехи.

Другото, което ми допадна в този пуловер е, че може да се носи по различни начини. На мен най-много ми харесва като за акцент сложа колан през кръста, който прави „роклята“ да изглежда някак по-оформена (въпреки че и без колан ми харесва, защото тогава цялостната визия става по-небрежна) .

Съчетавам роклята-пуловер по съвсем ежедневен начин с кожено яке и боти и се чувстам адски комфортно, но и уверено! Наистина много ми допада тази тенденция и ще се радвам да споделите вие какво мислите за пуловерите, носени като рокли:)

ПУЛОВЕР: RESERVED
КОЛАН: MOHITO
КОЖЕНО ЯКЕ: STRADIVARIUS
БОТИ: TAMARIS
РАНИЦА: STRADIVARIUS
ЧАСОВНИК: PARFOIS

XOXO
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

No Comments Yet.

Sign up to receive new posts straight to your inbox !

Previous
Лятото, събрано в една рокля
Sweater dress obsessed