Лятото, събрано в една рокля

Не мога да ви опиша с думи колко съм щастлива, че есента е тук… Повечето хора все още страдат по изминалите летни дни и се опитват да си откраднат още някой слънчев лъч, но аз съм по-готова от всякога за студените есенни дни.

Но днешната публикация носи духа на лятото. Ще ви покажа как с една стара рокля, дълбоко забутана в гардероба на мама, успях да си върна хубавото лятно усещане, въпреки изгубеното лято, което имах. Тази леко винтидж рокля, събрала в себе си всички красиви цветове, върна лятото в душата ми и събуди вдъхновението у мен. Припомни ми от какво се вълнувам и колко обичам да споделям тук както красиви модни визии, така и нещата от живота, които преживявам и научавам.

А какво имам предвид по „изгубено“? Ами може би не е най-точната дума, но така го почувстах, защото по-скоро изгубена се чувстах самата аз и някак не успях да се насладя на жарките дни – къде заради работа, къде заради моята собствена настройка. На кратко животът така ме завъртя, че въобще не усетих това лято и докато мигна – то мина . Сигурна съм, че всеки човек има такива периоди и затова си казвам, че е нещо нормално и не трябва да се ядосвам.

Нямах  възможността да пътувам толкова колкото би ми се искало и прекарах 90% от времето си в затворено помещение на работа – но какво от това? Работих усърдно, бях самостоятелна и … се научих какво е да си на 20 и че оттук нататък ми предстои основно трудно. Но някак хубаво. Та може би лятото не беше изгубено, защото израстнах и се научих на много неща. Беше лято посветено на мен и на развитието ми като личност. Дадох си сметка за не малко неща, като това кои са нещата, с които искам да се занимавам, кои (какви) са хората, с които искам да се обградя и кое ме кара да се чувстам напълно себе си.

Като това да облека тази стара рокля, да сложа новото си червило и заедно с @picsbyjuliet да създадем красиви кадри, които да споделя с вас.

Това лято ме накара да оценя малките неща, които всъщност са най-големи.

XOXO
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

No Comments Yet.

Sign up to receive new posts straight to your inbox !

Previous
С дъх на лято
Лятото, събрано в една рокля