Хаосът е красота

Нека за момент бъдем на 100% истински.

В последно време качвам все по-рядко снимки в инстаграм – не поради липса на желание или вдъхновение, а на време и възможност. Все по-рядко намирам време и енергия да снимам и да се фокусирам над онлайн живота си, защото онзи- живият ми живот – е малък хаос в момента. Хваната в капана на израстването и промените, ми е трудно да се организирам във всяко едно отношение. Но това е нормално, защото съм човек.

Последните две седмици съм била веднъж на тренировка, просто защото не ми беше приоритет. Няколко дни си позволих да не се храня с толкова качествена храна, но накрая на здравето ми навреди не толкова вредната храна, колкото салатите пълни с нитрати, които се продават в момента. И природата губи своя баланс понякога…

Също така настинах, което съчетано с болките в стомаха, направи изминалата неделя адски тежка. Дни наред не мога да използвам свободните ми 2-3 часа да седна и да напиша статията, която съм планирала за блога. Просто защото дори свободното ми време не стига – да си почина, да уча, да се видя с близки или да се фокусирам над хобитата си? Постоянно мисля и се опитвам да намеря загубения баланс и да излезна от неразборията, която е животът ми в момента.


Но не мога да кажа, че съм тъжна от всичко това, въпреки че на моменти изпитвам тъга.

Хаосът е красота, а тъгата е щастие.

Животът е именно всичко това и колкото по-силна е една емоция, толкова по-жив се чувстваш. Независимо дали това е тъга, яд или щастие. В момента животът ме е погълнал изцяло, завъртя ме във вихрушката си и колкото и трудно да ми е на моменти, се опитвам да се насладя на всяко нещо, което почувствам или преживея. 


И с днешната хаотична и нетипична статия искам да ви покажа, че в социалните мрежи  не отразяваме истинския живот. И не трябва. Защото когато запазим за себе си онези силни чувства и смислени преживявания – те остават неопетнени. Всеки е малка вселена и допуска малцина в нея. А социалните мрежи са само звездите в небето, които всеки може да види и които показват красивата страна на мрака. И няма нищо лошо в това. 

XOXO
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

No Comments Yet.

Previous
Моите go-to заведения в София (instagramable и някои не толкова)
Хаосът е красота