Нека си поговорим за любовта…

Свети Валентин – денят , в който празнуваме в името на любовта. Любовта към любимия човек , любовта към семейсвтото , любовта към приятелите. Свети Валентин не е просто повод да покажем любовта си , а напомняне за нея. Повечето хора не харесват този ден , но за мен той е далеч от безсмислен.

Любовта е едно от чувствата , които най-много се доближават до магията и не случайно слушаме за нея в песни , четем за нея в книги и поеми и гледаме филми за нея по телевизията. Велико чувство , заради което си заслужава всеки да празнува!

За мен и моя приятел тази година Свети Валентин беше перфектното извинение да окраднем няколко часа само за себе си. Време , в което можем просто да се насладим на компанията си. В забързаното и заето ежедневие е много трудно да прекараш качествено време с човека до себе си. Затова подобни празници предоставят идеалната възможност да оставите всичко друго на заден план и да се фокусирате само и единствено един върху друг. 

Този пост не е фокусиран толкова върху празника Свети Валентин , колкото върху любовта попринцип. Наистина този празник не бива да е единствения повод , за да показваме любовта си. Показвайте любовта си на хората , които обичате всеки ден и се възползвайте от подобни празници да прекарате време заедно , защото в заетостта на ежедневието рядко успяваме да отделим време за любимите си хора. 

XOXO
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

No Comments Yet.

Previous
Florals? For winter? Groundbreaking indeed.
Нека си поговорим за любовта…