Oбичам понеделниците ! За мен това е най-хубавият ден от седмицата и ако се чудите защо , ето някои от причините.
Първата  е , че винаги съм намирала нещо много хубаво и мотивиращо в новото начало. Понеделник = нов ден , нова седмица , нова възможност да постигнеш целите си и да сбъднеш мечтите си.

Понеделник винаги е свързван от хората с работа , натоварен график и т.н. И именно това е втората причина да обичам този ден ! Обожавам да съм заета – да имам работа за вършене и ангажименти , организирани в подреден график , който запълва целия ми ден. Повечето хора се чувстват добре , когато си почиват по цял ден вкъщи , а аз – когато цял ден съм затрупана от неща за вършене.

Третата причина е може би малко неочаквана , но щом е понеделник , това означава , че неделята е свършила.Мразя неделите. Отново тотално противоположно на повечето хора… От както се помня не харесвам този ден , но като по-малка не разбирах защо … С времето разбрах причината – в този ден всички си почиват. Както разбрахте – мразя бездействието , а какво остава за ден , в който всички мързелуват. Не знам защо – просто обичам забързаното оживено ежедневие.

Ако не обичате понеделниците се опитайте да намерите малко време за себе си сутринта. Направете нещо , което ви вдъхновява и мотивира. Събудете се , направете любимата си закуска , пуснете си музика и се пригответе да дадете най-доброто от себе си през седмицата.

XOXO
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

No Comments Yet.

Previous
Мотивация 101
Hello Monday